Revista presei:pedofilie si fals in curtea BOR

Dupa o perioada de liniste, RL sparge gheata.Din capitolul ‘hobby-urile sfintilor parintilor’,partea intai:

  Un preot învinuit de înşelăciune de Arhiepiscopia Tomisului a descoperit recent că reprezentanţii Bisericii s-au folosit de documente antedatate pentru a-l acuza în instanţă. Astfel, Arhiepiscopul Teodosie a înaintat judecătorilor o decizie semnată de el care apare înregistrată pe 30 august 2007, dar care se referă la o hotărîre stabilită într-o şedinţă ce a avut loc o zi mai tîrziu. Mai mult, din actele de la dosar reiese că decizia din august 2007 invocă un act normativ care a fost emis abia în ianuarie 2008. Pentru fapte similare, Arhiepiscopul Teodosie are dosar penal, după un flagrant realizat de România liberă în 2009.
  […]
  Conform probelor anexate în dosarul penal al preotului Mustaţă, alţi doi duhovnici de la parohia Băneasa au fost transferaţi în 2007 în alte localităţi, pe baza aceleaşi hotărâri guvernamentale din 2008. „Arhiepiscopul Tomisului, în baza articolului 88, lit. n din HG 53/2008, a emis deciziile 357/2007 şi 335/2007″, scrie clar într-o adeverinţă emisă chiar de Arhiepiscopia Tomisului şi ataşată la caz în februarie 2011.

  Preotul Marius Mustaţă susţine că a depus la rândul său o plângere penală împotriva lui IPS Teodosie şi a Arhiepiscopiei Tomisului pentru aceste falsuri, dosar aflat acum în faza de cercetare. „De asemenea, am cerut strămutarea procesului de la Judecătoria Medgidia, tocmai pentru că aici IPS Teodosie are prea multă influenţă şi tot acest caz este o înscenare creată pe documente inventate”, a afirmat fostul paroh de la Băneasa.

Restul este aici.

Partea a doua:

  Dosarul de prostituţie masculină scoate la iveală detalii uluitoare privind modul în care funcţiona reţeaua de proxeneţi. Unul dintre “băieţei” le-a spus procurorilor că ar fi avut o relaţie cu un preot chiar în chilia acestuia de la Patriarhie.

Mai multe in Libertatea si Realitatea.

Si catolicii au skeleton in their closets ce ies la suprafata.Hotnews citeaza New York Times:

  Procurorii spanioli ancheteaza sute de cazuri de copii rapiti si vanduti pentru adoptie, intr-o drama care pare sa fi inceput ca o razbunare politica a dictatorului Francisco Franco si care s-a transformat ulterior intr-o retea de trafic de copii in care sunt implicati doctori, asistente medicane si chiar calugarite, scrie New York Times.[…]
  Justitia spaniola a demarat aceste anchete dupa ce ANADIR, o asociatie formata din oameni care isi cauta copiii sau parintii pierduti, a depus o plangere la sfarsitul lunii ianuarie. Procurorul general Candido Conde-Pumpido a anuntat in data de 18 iunie ca sunt examinate 849 de astfel de cazuri, adaugand ca in 162 de situatii exista dovezi care conduc la ideea unei rapiri.
  In majoritatea cazurilor crimele sunt prescrise, astfel incat oamenii legii discuta acum daca poate fi impus un statut special. In 2008, judecatorul Baltasar Garzon a extins perioada unei investigatii legata de crimele comise in perioada dictaturii lui Franco pentru a examina daca dictatorul a ordonat rapirea a sute de copii ai unor oameni care i-au sprijinit pe oponentii sai republicani din timpul razboiului civil.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.