Adio 1 Decembrie

De la hotnews:

    Biroul permanent al Camerei Deputatilor a luat act, luni, de scrisoarea Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, care solicita promovarea unei initiative legislative prin care ziua de 30 noiembrie in care se celebreaza Sfantul Apostol Andrei sa fie declarata sarbatoare legala nelucratoare.

Stupefiant:

    „S-a luat act de aceasta scrisoare, care va fi transmisa grupurilor parlamentare sa ia o decizie. Biserica are dreptate. Din pacate, noi suntem unul dintre popoarele cu cele mai multe zile libere. Cred ca un grup parlamentar va gasi un grup de colegi sa initieze aceasta aceasta lege si apoi noi sa o aprobam. Biserica noastra are dreptate, ocrotitorul nostru este Sfantul Andrei, e o zi veche. A fost aprobata acum cativa ani in Sinodul Bisericii sa fie zi nationala bisericeasca si credem ca fiind majoritatea ortodocsi nu ar fi o lezare a drepturilor minoritatilor din Romania. Fiecare stat european, in functie de religie, are o zi de acest tip”, a spus vicepresedintele Camerei Valeriu Zgonea, citat de Agerpres.

A cui ‘biserica a noastra’ mai precis?A partidului?

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Adio 1 Decembrie

  1. O să fie ca pe vremea lu’ Ceaşcă. Numai că n-o să mai fie „minivacanţa de 1 şi 2 mai” ci „minivacanţa de ocrotitorul neamului şi ziua neamului (… prost)”.

Comentariile sunt închise.