Playing with fire

Dupa ce au luat-o razna europenii,americanii nu puteau ramane mai prejos.Daca era cineva convins ca Terry Jones nu o sa se mai joace de-a judecatorul,evident s-a inselat dupa cum aflam de la b1:

  Pastorul american integrist Terry Jones, a ars, duminică, o copie a Coranului într-o biserică mică din Florida, după ce cartea sfântă a musulmanilor a fost considerată „vinovată” pentru crime, informează AFP.

  „Procesul” a fost executat de pastorul Wayne Sapp sub supravegherea lui Terry Jones.

  În septembrie 2010, data la care evenimentul ar fi trebuit să aibă loc a provocat un scandal internațional, în lumea musulmană și creștină și a fost privită cu ochi răi de către președintele american, Barack Obama, secretarul de stat, Hillary Cliton și secretarul apărării, Robert Gates.

  Potrivit sursei precizate, circa 30 de persoane au fost prezente la întâmplarea de duminică, unde Coranul a fost găsită „vinovată” și „executată” de Terry Jones.

  Cartea sfântă a fost udată în kerosen, după care a fost pusă într-o urnă de metal și apoi a fost arsă de Wayne Sapp.

  Jadwiga Schatz, care a venit să suporte decizia pastorului american, a declarat că „acești oameni (poporul islamic), pentru mine sunt niște monștri. Îi urăsc”.

  Mai mult, Schatz a afirmat că evenimentul a fost un adevărat succes „acest eveniment este o experiență care se întâmplă odată în viață”, citată de AFP.

Well..ironic vorbind,TJ a decis sa nu se mai joace cu focul la propriu,lansat placerea asta lui WS.Imi este greu sa cred ca nu este pe deplin constiient de gravitatea faptelor sale.Once in a lifetime experience va fi cu siguranta daca da nas in nas cu vreun musulman…

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Playing with fire

 1. godless1859 zice:

  Once in a lifetime experience va fi cu siguranta daca da nas in nas cu vreun musulman…

  Nu cred ca o sa se intample. Fanaticii sunt fricosi fata de alti fanatici (probabil capacitatile empatice functioneaza bine in contextul asta si unii isi pot imagina cam ce grozavii exista in capul celorlalti ). Isi permit cam multe in schimb cu restul populatiei.

Comentariile sunt închise.